Toneelvoorstelingen van oktober 2020 afgelast !

Tot onze grote stijt moeten wij jullie melden dat de toneelvoorstellingen van dt jaar afgelast worden omwille vande alom gekende reden, Corona !  Laat ons met z'n allen hopen dat deze pandemie snel voorbij is, zodat we allemaal ons 'normale' leventje kunnen hervatten.

Samen met onze 3nieuwe leden willen we de draad weer zo vlug mogelijk opnemen.  Wij staan dan ook te popelen om jullie te kunnen vermaken in 2021 met onze dolkomische opvoeringen.

Zorg voor jezelf, zorg voor elkaar ... dan zien we jullie volgend jaar !

 

Lees verder

Repetities van ' Voetbal en parfait d' amour' op volle toeren

Voetbal en parfait 'd amour

Ondanks de warme zomertemperaturen en vakanties, zitten we goed op schema met de repetities van onze productie voor oktober! 

Noteer alvast de data van onze opvoeringen :                                                                       

In Koninksem op Woensdag 2 okt. om 20u , op zaterdag 5 okt. om 20u en Zondag 6 okt. om 15u                                                               

Lees verder

Bedank-feestje voor leden en helpers van 't Kliekske

etentje leden en helpers 't Kliekske

Elk jaar kunnen we rekenen op een toffe ploeg "achter de schermen" d.w.z. een team om het decor telkens op te bouwen en af te breken en het vervoer naar de volgende locatie.  Een team voor de verzorging van drank, soep, taart, koffie ... ook voor de inkom en bonnenverkoop staan ze altijd klaar.  Kortom, we willen al deze mensen van harte bedanken voor hun medewerking !!!

Lees verder

Toneelgezelschap 't Kliekske steunt 'De Dansende Kerstlichtjes'

steun aan de dansende kerstlichtjes

Na de succesvolle opvoeringen van 'Hete kussen uit Lourdes' stelde het bestuur van toneelgezelschap 't Kliekske voor om een goed doel te steunen. Het voltallige gezelschap was dadelijk enthousiast.

Lees verder